انتخابات 5 مارس

انتخابات 5 مارس

انتخابات 5 مارس

Blog Article

مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی. بایگانی‌شده از اصلی در ۶ مارس ۲۰۲۰. دریافت‌شده در ۱ فوریه ۲۰۲۴.

رودیگر خودش را اینگونه معرفی کرد: دیوونه‌ای که دوسش دارید اینجاست! / فیلم

↑ ۷٫۰ ۷٫۱ ۷٫۲ ۷٫۳ ۷٫۴ ۷٫۵ ۷٫۶ ۷٫۷ مزروعی، علی؛ طیبی، زهرا (۱۵ اسفند ۱۴۰۲). «اقلیت اصلاح‌طلب، تکثرگرایی در جریان اصول‌گرا». فرهیختگان (۴۰۹۵): ۲.

آغاز سانس دوم رقابت در مجلس یازدهم زنگ آغاز مرحله دوم انتخابات مجلس به صدا در آمد تا تکلیف برخی صندلی‌های خالی از سکنه پارلمان یازدهم مشخص شود.

ایجنت لواندوفسکی: تمام شایعات خروج او از بارسلونا دروغ هستند

فیروزی‌پور: برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک یک گام مثبت است

فرآیند رأی‌گیری دور دوم انتخابات مجلس در دو شهرستان سمیرم و لنجان دور دوم یازدهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو شهرستان سمیرم و لنجان استان اصفهان، با شرایط خاص و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با حضور ناظر بهداشتی در شعب اخذ رأی، ساعت ۸ امروز آغاز و تا ساعت ۱۸ ادامه خواهد داشت. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل...

↑ «فعال سیاسی: تحریم انتخابات بی اعتنایی به سرنوشت کشور است». . بایگانی‌شده از اصلی در ۱ فوریه ۲۰۲۴. دریافت‌شده در ۲۰۲۴-۰۲-۰۱.

جبهه‌ای که به واسطه افراد حاضر در آن و جایگاه دو نفر از آن‌ها از جمله سعید محمد، مشاور رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، دبیر پیشین شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی دولت سیزدهم و فرمانده اسبق قرارگاه سازندگی خاتم‌النبیاء و محمدرضا غلامرضا، معاون پیشین سیاسی وزارت کشور دولت سیزدهم قابل تأمل است.

تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده از ۲۲ حوزه انتخابیه در دور دوم تعیین شد. بیشترین کرسی بلاتکلیف در این انتخابات، مربوط به حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بود که در آن ۳۲ نامزد برای کسب ۱۶ کرسی به رقابت پرداختند.[۷] واکنش‌ها

↑ «زمان انتخابات مجلس دوازدهم مشخص شد». شرق. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۱ نوامبر ۲۰۲۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۳-۰۳-۰۸.

خدمت سند تحول و تعالی قضایی برای افراد کم‌توانان و نابینایان

↑ عصر ایران. «امام جمعه اصفهان: اگر آمار تعداد آرا در انتخابات کم باشد، این استنباط را می‌کنند که مردم از حکومت روگردان شده‌اند».

این سخن خامنه‌ای از سوی مخالفان نظام به رفراندوم جمهوری اسلامی برداشت و عدم شرکت در انتخابات، به مخالفت با نظام جمهوری اسلامی در ایران تعبیر گردید. این نکته حتی به سخنرانی و گفتگوهای مسئولان جمهوری اسلامی رسوخ یافت چنانچه مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با انتشار مقاله‌ای با گفتگو با یکی از نمایندگان مجلس تحت عنوان «تلاش خارج نشین‌ها برای تأثیرگذاری و تحریم انتخابات مجلس» اقدام به تحلیل موضوع نمود.[۴۱][۴۲]
https://drmbahmani.ir

Report this page